همشهری آنلاین: پس از این موقعیت استفاده کنید و برای فرزندتان به جای درست کردن ساندویچ سوسیس و کالباس که به جز ضرر هیچفایدهای ندار د، در دستگاه ساندویچسازتان ساندویچ ذرت برای او درست کنید. ارزش غذایی ذرت بسیار بالاست.
مواد لازم
۱ پیمانه دانه ذرت پخته شده
۱ پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
۱ ق س گردوی پودر شده
۲ عدد فلفل دلمهای رنگی
۳ عدد نان ساندویچی
۱. شما میتوانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که با چاقو دو عدد بلال را دان کرده و دانههای آنها را بخارپز کنید، دانهها را در توری فلزی ریخته در قابلمهای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانهها بپزند.
۲. فلفل دلمهایها را شسته، تخمهای آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفلهای رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
۳. ذرتهای بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسهای ریخته با فلفلهای رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید. نان باگت را به صورت طولی از وسط نصف کنید.
۴. دستگاه ساندویچساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا نیمه نان باگت را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایهای که آماده کردهاید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه دوم نان را روی مواد قرار دهید.
در دستگاه را ببندید و صبر کنید تا ساندویچهایتان برشته شده و پنیر لابهلای نانها آب شود.
این ساندویچها را میتوانید با سس گوجهفرنگی یا سس خردل به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
فوت و فن
اگر میخواهید خودتان بلالها را دان کنید، برای اینکه این کار را راحتتر انجام دهید، هر کدام از بلالها را با یک دست به صورت عمود روی تخته نگه داشته و با حرکتهای عمودی چاقوی تیغه پهن تیزی، بلالها را به راحتی دان کنید.
یه جور دیگه
این مواد را روی نان تست بریزید و در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید. به این ترتیب ساندویچهای مثلثی برشتهای خواهید داشت.
به جای پخت دانههای ذرت، از دانه ذرت کنسروی هم میتوانید استفاده کنید.
نظر شما